posted on by

Un ceas cu trandafiri si scrisori

Un cadou de Craciun pentru fete romantice: ceas cu trandafiri si scrisori de dragoste : Love Letters And Roses Clock

Undeva, candva…
Undeva, candva, ascunsa in timpuri din ce in ce mai rapid trecute si uitate, iubirea avea alte valente. Cateodata se nastea doar admirand un tablou sau poate doar zarind in treacat in multime un chip care vibra chiar pe acordurile inimii tale.
Si curtarea-ce cuvant desuet! incepea cu scrisori de dragoste si trandafiri. Apoi treceau luni, poate ani, pentru ca o scrisoare ajungea abia dupa cateva saptamani, timp in care iubirea inflorea…ca trandafirii…
Eee, cam acelasi lucru se intampla si acum, numai ca in loc de un tablou, ai la indemana poze, de multe ori zeci sau sute, depinde de popularitatea fetei sau a baiatului, ma rog, in cauza. Si in loc de scrisori, poti bine-merci sa trimiti mesaje, sa suni pe mobil, pentru ca telefonul fix incepe sa devina o amintire. Ti se va raspunde instant. Apoi trimiti trandafiri, daca vrei sa ti se raspunda si a doua oara :))
Iubirea se consuma repede in zilele noastre.
Nu zic ca e un lucru rau si nici n-am cum sa am vreo nostalgie a vremurilor cu scrisori de dragoste asteptate cu saptamanile. Ar fi si culmea, vorbesc aici de alte secole, iar eu personal n-am prins decat in copilarie perioada scrisorilor, care se limitau in cazul meu la biletele aruncate prin spatele profesorilor:))
Doar ca mi se pare fascinant preludiul iubirilor trecute…
Si fireste ca placandu-mi patternurile cu imagini vintage si cu gandul la cele scrise mai sus, am ales pentru azi un ceas cu scrisori de dragoste si trandafiri. Ne infranam pornirile romantice, “timpurile” o cer, dar stiu sigur ca nu sunt singura cu asemenea nostalgii, de aceea m-am gandit ca ar fi un bun cadou de Craciun ceasul de mai jos.

Ceas de masa decorat Ceas romantic, cu patternuri vintage, trandafiri si scrisori de dragoste, realizat cu tehnica decoupage si vopsea acrilica 3D

Ceas de masa cu trandafiri si scrisori Ceas de masa decorat cu trandafiri, femeie victoriana, scrisori si note muzicale

Spunea Rumi ca “toti trandafirii vor cadea prada iernii”… Intelegem noi toti la ce se referea, dar daca ne gandim strict la floare in sine si nu la metafore legate de viata, oameni, idei sau ce altceva va trece prin minte, trandafirul chiar rezista si iarna. Vreti sa spuneti ca daca mergeti la florarie nu gasiti trandafiri?

ceas de masa decorat cu tehnica decupaj Ceas de masa, cu trandafiri, vintage lady si decoratiuni 3D aplicate pe margine

Sau ma rog, macar trandafiri desenati/aplicati pe ceasuri, farfurii, lumanarele, cutii si asa mai departe, sigur gasesti si iarna la Narumisland. šŸ™‚
Si sa spuncate ceva despre el: este un ceas de masa, are 30 de cm inaltime, este decorat cu tehnica decoupgae, vopsea acrilica si tehnici de imbatranire.

detaliu ceas Detaliu ceas de masa cu trandafiri si scrisori; limbile ceasului sunt aurii

Se pare ca sunt intr-o dispozitie daca nu foarte romantica, macar vorbareata, asa ca o sa ma opresc pentru moment cu palavrageala despre trandafiri, dar nu inainte de a va prezenta o lumanare plina de trandafiri rozalii, numai buna sa stea langa ceasul de mai sus.

lumanare decorativa Lumanare roz, decorativa, cu trandafiri mici 3D

Cam atat pentru astazi si bucurati-va de trandafiri toata iarna! :*

Lumanare roz Lumanare decorata cu trandafiri roz si glittere

Miruna Dana

Facebook comments :)

comments