posted on by

Farfurie decorativa Craciun

Farfurie decorativa de Craciun si un glob pentru brad cu imagini in stil victorian: copii si trandafiri

Astept cu nerabdare Craciunul in fiecare an. Nu neaparat pentru cadouri :), desi imi place sa primesc si sa daruiesc in fiecare an cate ceva celor dragi, dar mai ales pentru bucuria pe care o citesti pe fetele tuturor…
Anul acesta am inceput un pic cam tarziu cu decoratiunile pentru Craciun, desi materiale am strans de ceva timp. Trebuie sa marturisesc ca habar n-aveam sa folosesc wp, nu ca acum as sti prea multe, hahah, ma tot incurcam in widget-uri si plugin-uri, asa ca pentru inceput am atasat doar niste fotografii si doar azi, 29 noiembrie am scris cate ceva…Oricum, nu e timpul pierdut, mai e aproape o luna, nu-i asa? šŸ™‚

La sanius: copii si trandafiri Dragalasa farfurie decorativa cu imagini de copii la sanius

Pentru prima postare cu decoratiuni pentru Craciun… pe noul meu site/blog, cum vreti sa-i spuneti, am ales un decor dragalas cu o farfurie decorata cu imagini in stil victorian:copii si trandafiri si un glob cu aceeasi imagine.

Vintage children Pe marginea farfuriei si in buchetele de trandafiri sunt perle roz sidefat…

Atat farfuria, care este destul de mare, cam 24 cm, cat si globuletul sunt realizate cu tehnica decoupage, cu hartie de orez de calitate buna-am inceput anii trecuti cu tehnica servetelului, dar prefer hartia de orez, desi materialele sunt mai costisitoare.

Christmas Ornament with vintage children Un adorabil glob de Craciun, in set cu farfuria de mai sus

Pentru acest proiectel am preferat pentru partea de invechire crapaturi mai largi si patina aurie, fetele copiilor sunt prea adorabile pentru a le strica cu crapaturi prea mici.

Shabby Chic Christmas Decorations Un adorabil decor shabby chic de Craciun, cu roze si perle…

Pe margini farfuria a fost pictata cu tonuri de kaki deschis, galben, mustar, umbre asemanatoare cu cele prezente deja in hartie de orez.
Cateva perlute delicate roz sidefat pe marginea farfuriei si in buchetele de trandafiri si cateva straturi de lac pentru finalizare si cam asta ar fi.

Decor de Craciun

Shabby Chic Decorations

Atat farfuria, cat si globuletul vor fi puse in vanzare la magazinul Comtex.
Cei din Giurgiu stiu sigur cum sa ajunga acolo šŸ™‚ , iar pentru comenzi din alte localitati, ca si pana acum, aveti pagina contact.
Atat pentru astazi, pupici voua si pe curand!
Miruna Dana

Facebook comments :)

comments