posted on by

Lumanari decorative cu ingerasi 3d

Lumanari decorative cu ingerasi 3D

Cum ziceam si intr-o postare anterioara, au inceput sa-mi placa ornamentele 3D, asa ca am luat o serie de matrite cu trandafiri, ingerasi, dantele si alte dragalasenii. Heh, sincera sa fiu, o mare parte din bucurie mi-o aduce cumparatul in sine, hahaah. Si scotoceala pe net dupa fel si fel de accesorii de care m-as putea folosi. Atunci cand am avant creator… Of, dar cand afara e soare, nici macar un vanticel mai rece nu bate, mi-e greu sa intru in, cum sa-i spun…stare creativa?
Am nevoie de nitica zapada, zau asa! Si colinde de Craciun. Si-o zanie cu zurgalai, hahah.
Ce se intampla cand scotocesti pe net? Pai descoperi tot felul de tehnici, iti vin idei cum sa le combini… Spre exemplu, am folosit mai mult tehnici de embosare la aceste lumanari,pentru partea cu glittere.
Si uite asa, daca tot am facut “cutii cu ornamente 3D” , de ce sa nu fac si lumanari? Mai ales ca acestea au fost cele mai cerute pentru cadouri, Craciunul trecut.
Auch, au fost migaloase, cu timp mare de uscare, greu de lipit ingerasii aia, lol, dar rezultatul final e dragut si festiv.
Asadar, iata cateva fotografii cu lumanarile de care vorbeam. Astazi o sa pun cu ingerasi, ramanand sa mai fac ceva poze si celor cu trandafiri si alte ornamente.
Zilele trecute scotoceam prin calculator si am gasit niste mix-uri de Craciun, pe care le-am facut acum mai multi ani. Am uploadat unul dintre ele pe Youtube . E destul de lungut, merge de ascultat cand faceti prajiturele de Craciun.
Pe curand si va urez sa aveti parte de zapada de Craciun! Pupici :*

Lumanari Decorative, Cu Ingerasi 3D

Facebook comments :)

comments