posted on by

Decor alb cu pasari, fructe si flori

Decor alb cu pasari, fructe si flori…

De cand a venit primavara, cu soare, chiar daca este inca cu dintisori:) , toate sunt mai luminoase si mai colorate. Asa ca am facut si eu pentru Narumisland cateva produse cu fond alb, cu flori colorate, fructe si, cum spuneam in titlu, pasari…

Decor alb Decor alb cu tava, lumanare decorativa si cutie, realizate cu tehnica decupaj

Am inceput cu o tavita, care este de fapt o…tava, fiind destul de mare, pentru care am ales un fundal alb, lucios-este lacuita si se poate folosi fara nici o problema pentru a aduce un buchetel de flori si un mic dejun iubitei mangaiata de primele raze de soare… apoi poti sa-i spui linistit ca pleci toata dupa amiaza la fotbal, cu baietii, ma indoiesc ca se va supara :)).

Merge si invers, daca tocmai ai vazut niste pantofi, fara de care viata ta n-o sa mai aiba culorile alea de care vorbeam la inceputul postarii; doar ca momentul potrivit ar fi cina si pe tava sa fie si lumanarea aprinsa, asa… pentru decor šŸ™‚

Tava alba realizata cu tehnica decoupage Tava alba, lacuita, realizata cu tehnica decupaj

Si daca tot pomeneam de lumanare, iat-o si pe aceasta, alba si realizata tot cu hartie de orez cu o pasare, fructe si flori, asortata cu tava cea alba. Imi place ca intr-un decor, toate lucrurile sa fie “asortate” si cromatic , dar si din punct de vedere al mesajului pe care-l transmit.

Lumanare alba decorativa Lumanare decorativa cu flori, fructe si pasare

Suportul l-am gasit total intamplator intr-una din zilele in care scotoceam de zor dupa materiale pentru Narumisland.

Lumanare decorativa alba, cu flori, pasari si fructe Lumanare decorativa alba, cu cos de fructe si flori

Pentru final am ales sa fac o cutie cu decoratiuni asemanatoare tavitei si lumanarii. Si pentru ca modelele alese sunt mai degraba rustice, mai degraba as vedea-o in bucatarie, umpluta cu pliculete de ceai sau condimente.

Cutie alba realizata cu tehnica decoupage Cos de fructe si flori , cutie decorativa

Pentru toate trei am folosit tehnici de decupaj, cu hartie de orez si vopsele acrilice. Lacul de protectie este rezistent la apa, dar nu este exclus sa cedeze la anumite tratamente mai agresive de spalare.

Cutie decorativa si lumanare decorativa Cutie alba decorativa si lumanare decorativa

Toate produsele sunt unice si le gasiti la Comtex Giurgiu.
Ca de obicei, o piesa de final si…cam atat pentru astazi, o saptamana frumoasa in continuare, pupici voua! :*

Miruna Dana

Facebook comments :)

comments