posted on by

Ceas Marilyn Monroe

“I don’t want to make money, I just want to be wonderful.”      Marilyn Monroe

Ceas Marilyn decorativ
Acum cativa ani scriam pe site-ul meu de machiaj:
” Oare exista vreo femeie care nu si-a dorit macar o data in viata sa fie cea mai frumoasa si…atat ? Tocmai din acest motiv am ales citatul uneia dintre cele mai frumoase. Este uimitor cum dupa atatia ani inca se scriu carti despre ea, filmele sale sunt redifuzate periodic sau este pur si simplu, venerata.
Se pare totusi ca fost o femeie ca oricare alta, dar care a stiut sa-si valorifice orice parte frumoasa a corpului sau, devenind icon al frumusetii. Fara atitudinea-i debordanta, un amestec deosebit de copil strengar, de sexualitate si naivitate, dar mai ales fara machiajul ei celebru nu era Marilyn Monroe, era Norma Jean. ”

Crapaturi si procedee de invechire pentru finalizarea ceasului

Nu mi-am schimbat parerea intre timp, doar site-ul cu pricina, mirunamachiaj.ro , a devenit mai stufos. 🙂
Si cum nu aveam ” decat” cateva tablouri cu Marilyn-cadouri de la prietenele mele si …un tapet urias-atractia salonului: toata lumea vrea “poza” cu Marilyn, hahaha, m-am gandit ca nu mi-ar strica si un ceas Marilyn Monroe!

Toata lumea vrea poza cu Marilyn :)))

Ceasul este realizat pe panza, cu tehnica decoupage, cu hartie de orez imprimata cu fotografia divei in timp ce se machiaza, evident, doar era pentru salonul de machiaj… Pe margini am folosit vopsea acrilica 3D, aurie. De asemenea l-am lacuit in cateva straturi, trebuie sa reziste cat mai mult, nu-i asa? 🙂
Ceasul nu este de vanzare, deja il am in salon de mai multe luni, dar evident, pentru fanii divei pot realiza ceva asemenator-contact
Cam asta ar fi pentru azi… Pupici si pe curand 🙂

Miruna Dana

Marilyn Monroe Clock

Facebook comments :)

comments